Info

Wil je als lid van de vereniging in het bezit komen van documenten die niet op de site gepubliceerd staan. Bv. recente ledenlijst, rapporten, financiele verslagen, notulen van vergaderingen, lijst van bestuurlijke besluiten enz.

Mail je vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je lid worden van de scubaDoe groep van ows De Poolduikers.

Ben je tussen de 8 en 15 jaar en in het bezit van het zwemdiploma B, dan mag je lid worden van de scubaDoe groep van de vereniging.
De eerste vier weken mag je vrijblijvend meedoen, met tijdelijk gebruik van de basisuitrusting (snorkel-duikbril-zwemvliezen en loodgordel) van de vereniging. In deze periode kun je kennis maken met de andere kinderen met de trainers en de vereniging. Na deze vier introductie weken moet je beslissen of je lid wilt worden.
Bij aanmelding als lid betaal je eenmalig een inschrijfgeld van € 40,00.
De contributie bedraagt € 11.00 per maand. (incl. entree zwembad en NOB bondscontributie)  Bij elk tweede en volgend lid uit een samenwonend gezin wordt € 2,50 korting toegekend.
Bij inschrijving wordt je ook ingeschreven als lid van de Nederlandse Onderwatersport Bond.
Daarna ontvang je, het welkom pakket van de NOB, instructieboek “scubaDoe Snorkelen” , het instructieboek “ scubaDoe Duiken” en het logboek van de vereniging. Na de vier weken is een fysieke medische sportkeuring verplicht. Deze is drie jaar geldig en kan via de vereniging geregeld worden. 
Omdat je als kind snel uit je schoenen groeit, dus ook uit je zwemvliezen, bestaat bij de vereniging de mogelijkheid om, zolang als je lid bent en traint bij scubaDoe groep, de zwemvliezen in bruikleen te krijgen. De vergoeding bedraagt eenmalig € 30,00.

Voor meer informatie, vragen of aanmelden: Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je lid worden van de senioren groep van owsv De Poolduikers.

Ben je 16 jaar of ouder en kun je redelijk zwemmen met de vrije (crawl)-slag. dan mag je lid worden van de van de vereniging. En kunnen de instructeurs van de vereniging je begeleiden voor een duikbrevet. Ben je in het bezit van een duikbrevet maak dan kennis met de vereniging en hun leden.
De eerste vier weken mag je vrijblijvend meedoen, met tijdelijk gebruik van de basisuitrusting (snorkel-duikbril-zwemvliezen en loodgordel) van de vereniging. In deze periode kun je kennis maken met de andere actieve leden, met de trainers en de vereniging. Na deze vier introductie weken moet je beslissen of je lid wilt worden.
Bij aanmelding als lid betaal je eenmalig een inschrijfgeld van € 40,00.
De contributie bedraagt t/m 17 jaar € 11.00 per maand. En vanaf 18 jaar € 13,50 per maand (incl. entree zwembad en NOB bondscontributie).
Bij elk tweede en volgend lid uit een samenwonend gezin wordt € 2,50 korting toegekend.
Bij inschrijving wordt je ook ingeschreven als lid van de Nederlandse Onderwatersport Bond.
Daarna ontvang je, het welkom pakket van de NOB en het logboek van de vereniging. Ben je niet in het bezit van een duiksportkeurings bewijs dan is bij inschrijving een fysiek medische sportkeuring verplicht. Deze is drie jaar geldig, als je jonger bent dan 50 jaar en 1 jaar als je ouder bent. Deze kan via de vereniging geregeld worden. 

Voor meer informatie, vragen of aanmelden: Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inloggen voor leden.

Deze website heeft een afgeschermd gedeelte dat alleen beschikbaar is voor leden die zich hebben geregistreerd. Ben je geregistreerd kun je inloggen, met je eigen gekozen inlognaam en wachtwoord.

Wil je, je registreren, klik op  LOG IN  volg daarna de aanwijzingen op het scherm. Na alles te hebben ingevuld, ontvangt je een mail, met de mededeling dat je, je hebt aangemeld voor registratie en je moet wachten op een mail dat de registratie is afgerond.  Dit gaat niet automatisch en kan 1 á 2 dagen duren.

Inloggen foto album.

Voor het foto album is een apart inlogsysteem noodzakelijk. Dit inlogsysteem is een onderdeel van het fotoalbum. En kan helaas, niet gekoppeld worden aan het inlogsysteem van de website. Jou inlog gegevens worden aangemaakt door de webredactie. Deze gegevens worden je via een persoonlijke mail toegestuurd. nadat je bent geregistreerd.

In de fotoalbum staan de foto’s en video’s vanaf het begin 1981 tot heden.  


Voor leden die zich willen afmelden als lid van Owsv De Poolduikers.

Afmelden, kan gedurende het hele jaar per 1ste van de maand, met een opzegtermijn van 1 maand.

Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2019 De Poolduikers | Website door Parkstad Websites | Privacy Policy