Brevet opleidingen 2022

Brevet Opleidingen
Na een stil seizoen in 2021 wat betreft brevetopleidingen, lijkt het erop dat in 2022 weer ruimte is voor jullie wensen. Om dit in kaart te brengen en te bekijken op welke wijze dit kan worden georganiseerd, heb ik jullie wensen nodig. Dus reageer s.v.p. voor 20 november 2021 indien je opleidingswensen hebt in 2022. Te denken valt dan aan de junior 1*, 1*, 2* en 3* brevet opleiding. Heb je interesse in een specialty, reageer dan ook met de bewuste keuze. Er kan dan bekeken worden of dit intern bij de Poolduikers mogelijk is.

Je kunt je eventuele interesse aangeven bij Ad van Outvorst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Introductie duiken


Altijd al eens willen ademen onder water? Voelen hoe het is om te zweven?
Dat kan!
Bij de vereniging kunnen we een introductie duik organiseren voor maximaal 10 personen. In de leeftijd vanaf 8 jaar.

De kosten zijn €17,50 p.p. incl alle apparatuur.


Deze introductie duik wordt gehouden tijdens de trainingsavond. op de derde, vierde of vijfde maandag van de maand.  Van 19.30 uur t/m 21.15 uur.


Tijdens deze introductie duik zal een instructeur je in een korte intro iets vertellen over de theorie van het duiken. En wat je absoluut wel en niet moet doen wanneer je onderwater zit met perslucht. Daarna ga je onder begeleiding het ondiepe zwembad in om kennis te maken met de snorkel- en zwembad duikuitrusting.

Om vervolgens ook in het diepere gedeelte (3,80m) van het 50 m bad te leren oren- en bril klaren. En de beginselen van het uittrimmen. Of toeren met een van de ow-scooters, een potje dammen, of onderwater-hockey spelen in team verband.

Introductie duiken zijn ook erg geschikt als bedrijfs- of vriendenuitje.
Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.kun je meer informatie opvragen, of je aanmelden.


 © 2019 De Poolduikers | Website door Parkstad Websites | Privacy Policy